SütiSári

Semmi más csak sütés

Kerekecske dombocska, így készül ez a golyócska

dsc_9710_1.jpg

dsc_9716_1.jpg

dsc_9718_1.jpg

 

Hozzávalók:

  • 170 g darált keksz
  • 30 g kakaópor
  • 4 ek. meggy lekvár
  • 2 tk. mézeskalács fűszerkeverék
  • 68 g tej
  • 50 g asztalt sárgabarack

Forgatáshoz:

  • 250 g étcsoki
  • 1 kk. vaj

 

 

 

 

Elkészítése:

 

  1. A száraz összetevőket összekeverjük egy tálban. Utána hozzáadjuk a meggy lekvárt, végül összegyúrjuk a masszát.
  2. Lemérjük a mézeskalács golyókat úgy, hogy egy darab golyó 20 g legyen. A hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
  3. A golyókat olvasztott csokiba megforgatjuk. (A videóban látható módon.)
  4. Megszórjuk aszalt sárgabarackkal a mézeskalács golyók tetejét.
  5. Tetszés szerint kapszliba helyezzük őket.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1818275507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása