Hozzávalók:
- 170 g darált keksz
- 30 g kakaópor
- 4 ek. meggy lekvár
- 2 tk. mézeskalács fűszerkeverék
- 68 g tej
- 50 g asztalt sárgabarack
Forgatáshoz:
- 250 g étcsoki
- 1 kk. vaj
Elkészítése:
- A száraz összetevőket összekeverjük egy tálban. Utána hozzáadjuk a meggy lekvárt, végül összegyúrjuk a masszát.
- Lemérjük a mézeskalács golyókat úgy, hogy egy darab golyó 20 g legyen. A hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
- A golyókat olvasztott csokiba megforgatjuk. (A videóban látható módon.)
- Megszórjuk aszalt sárgabarackkal a mézeskalács golyók tetejét.
- Tetszés szerint kapszliba helyezzük őket.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr5918275507
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.