SütiSári

Semmi más csak sütés

A friss snidlinget apróra vágod, ezt jobb, ha magadnak csinálod

dsc_7221_1_1.jpg

Hozzávalók:

  • 1 doboz tonhal (konzerv)
  • 5 evőkanál vaj
  • 1 teáskanál citromlé
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 csokor snidling
  • só ízlés szerint bors

Elkészítés:

A tonhalat csepegtesd le, tedd egy kisebb tálba, és villával törd össze. Rakd hozzá a vajat, az apróra vágott snidlinget, a mustárt és a citrom levét. Ízesítsd sóval vagy borssal a tonhalkrémet. Keverd össze jól, majd rakd a hűtőbe legalább egy-két órára, hogy az ízek összeérjenek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9618190973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása