Hozzávalók:
- 1 doboz tonhal (konzerv)
- 5 evőkanál vaj
- 1 teáskanál citromlé
- 1 teáskanál mustár
- 1 csokor snidling
- só ízlés szerint bors
Elkészítés:
A tonhalat csepegtesd le, tedd egy kisebb tálba, és villával törd össze. Rakd hozzá a vajat, az apróra vágott snidlinget, a mustárt és a citrom levét. Ízesítsd sóval vagy borssal a tonhalkrémet. Keverd össze jól, majd rakd a hűtőbe legalább egy-két órára, hogy az ízek összeérjenek.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1518190973
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.