Hozzávalók a piskótához:
- 5 db tojás
- 100 g kristálycukor
- 150 g liszt
- 6 g sütőpor
- 1 csipet só
- 5 ek. víz
Csoki öntet
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 3 ek. holland kakaópor
- 6 ek. kristálycukor
- 6 dl tej
Elkészítés
- A tojásokat a cukorral habosra keverjük.
- A lisztet, a sütőport és a sót egy tálban összekeverjük.
- Hozzászitáljuk a lisztet és óvatos mozdulatokkal elkeverjük a tojásos keverékben.
- Sütőpapírral bélelt 20X30 cm-es tepsibe öntjük a tésztát és egyenletesen elterítjük.
- Előmelegített sütőben 180°C-on (alsó –felső) sütésen sütjük 35-40 percig.
- A pudingot a cukorral elkeverjük és hozzáadjuk a tejet, felfőzzük.
- Hozzászitáljuk a kakaóport a pudinghoz.
- Tálalásnál a piskótát felkockázzuk és a csokiöntettel lecsorgatjuk.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2118136624
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.