Hozzávalók:
- 500 g mángold
- 1 db vöröshagyma
- 2 db krumpli
- só
- 3 gerezd fokhagyma
- 1,5 l víz
- 1 db marhahúsleves kocka
- 1 kk. fehérbors
- 2 ek. száraz fehérbor
- szerecsendió
- 200 g habtejszín
Elkészítése:
- Mángold levelét és a szárát apró darabokra vágjuk.
- A hagymákat egy kevés olajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót, a krumplit és a feldarabolt mángoldot beletesszük.
- A bort hozzáadjuk és pár percig pároljuk a zöldségekkel.
- Felöntjük a leveskockában elkevert vizet és hozzáadjuk a fűszereket. 20 perc alatt puhára főzzük a zöldségeket.
- Botmixerrel krémesre pürésítjük.
- Visszatesszük a tűzre és hozzáadjuk a tejszínt.
- 2 perc alatt összefőzzük levest.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr3618093022
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.