Hozzávalók az alaphoz:
- 200 g babapiskóta
- 500 g meggylekvár
- 200 g feketeribizli
Hozzávalók a krémhez:
- 250 g túró
- 80 g porcukor
- 1 csomag expressz zselatin fix
- 3 ek. citromlé
- 200 g habtejszín
Elkészítése:
- A tejszínt habbá verjük.
- A tejszínhez hozzáadjuk a túrót, a cukrot és a citromlevet.
- Hozzáadjuk a zselatin fixet a túrós krémhez
- A babapiskótákat az edény aljára tesszük. Jöhet rá egy réteg meggy lekvár és egy adag krém, egyenletesen elsimítjuk, majd újra egy réteg babapiskóta megy rá. Ezt addig folytatjuk, míg el nem fogy a babapiskóta.
- A tetejét tetszés szerint díszítjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1018093100
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.