Hozzávalók:
- 500 g mángold
- 200 g kristálycukor
- 250 g túró
- 100 g vaj
- 4 db tojássárgája
- 150 g liszt
- 0,5 tk. só
- 1,2 dl tejszín
- 3 ek. kukoricadara
- 1 csipet szerecsendió
- 50 g zsemlemorzsa
Elkészítése:
- A mángold leveket apróra vágjuk és kevés vajon lepírítjuk.
- A száraz összetevőket egy tálban összekeverjük.
- Habverővel a vajat a cukorral összekeverjük.
- Hozzáadjuk a tojássárgákat és a maradék hozzávalókat.
- A tésztát egy 20 cm méteres szilikonos formába tesszük majd egyenletesen elsimítjuk a tetejét.
- Előmelegített sütőben 180°C-os sütőben 30 percig sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4418093242
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.