SütiSári

Semmi más csak sütés

Kicsi fazék, kicsi tál, borsóleves ebédre vár

 

 

Hozzávalók:

  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyem
  • 4 szál petrezselyemzöld
  • 2 ek. olaj
  • 1 tk. fehérbors
  • 1 kk. fűszerpaprika
  • 2 l zöldség alaplé
  • 2 db babérlevél
  • 500 g zöldborsó

 

 

Elkészítése:

 

  1. A hagymákat egy kevés vajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót.
  2. Hozzáadjuk az alaplevet, a felkockázott répákat és a fűszereket.
  3. Hozzáadjuk a borsót majd puhára főzzük.
  4. 20 percig főzzük a levest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8718093046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása