Hozzávalók:
- 1 db vöröshagyma
- só
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db sárgarépa
- 1 db petrezselyem
- 4 szál petrezselyemzöld
- 2 ek. olaj
- 1 tk. fehérbors
- 1 kk. fűszerpaprika
- 2 l zöldség alaplé
- 2 db babérlevél
- 500 g zöldborsó
Elkészítése:
- A hagymákat egy kevés vajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót.
- Hozzáadjuk az alaplevet, a felkockázott répákat és a fűszereket.
- Hozzáadjuk a borsót majd puhára főzzük.
- 20 percig főzzük a levest.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8718093046
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.