Hozzávalók:
- 50 g citromsav
- 2 kg kristálycukor
- 1 csokor citromfű
- 2 l víz
Elkészítése:
- A citromfüvet a vízben egy egész napig állni hagyjuk a hűtőbe.
- Másnap hozzáadjuk a cukrot és a citromsavat, majd felforraljuk és 15 percig főzzük.
- Leszűrjük, steril üvegekbe töltjük és száraz dunsztban hűtjük ki.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr218093052
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.