SütiSári

Semmi más csak sütés

Zöldborsó krémleves

 

Hozzávalók:

  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db burgonya
  • kakukkfű
  • 800 ml víz
  • 1 kg zöldborsó
  • 3 dl habtejszín
  • 1 db marhahúsleves kocka

 

Elkészítése:

  1. A hagymákat egy kevés vajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót.
  2. Hozzáadjuk a vizet, a felkockázott krumplit, a marhahúsleves kockát. A krumplit puhára főzzük.
  3. Hozzáadjuk a borsót majd puhára főzzük.
  4. Botmixerrel krémesre pürésítjük.
  5. Visszatesszük a tűzre és hozzáadjuk a tejszínt.
  6. 2 perc alatt összefőzzük a levest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr5018092066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása