SütiSári

Semmi más csak sütés

Tökmagvas kenyér

 

Hozzávalók:

  • 100 g tökmagliszt
  • 408 g finom liszt
  • 245 g kenyérliszt
  • 8 g szódabikarbóna
  • 8 g só
  • 450 g író

Elkészítése:

  1. A liszteket, a szódabikarbónát, a sót és az írót egy tálban összekeverjük és tésztát gyúrunk belőle.
  2. Cipót formázunk belőle és szilikonos sütőlemezre helyezzük a cipót.
  3. Előmelegített 200°C-os sütőben 25 perc alatt készre sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr7618092176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása