SütiSári

Semmi más csak sütés

Ribizlis jégkrém kecsketejből

aaa_fotor.jpg

Hozzávalók:

  • 125 g fekete ribizli
  • 375 g kecsketej
  • 50 g kristálycukor
  • 2 kk. citromlé
  • 2 szál menta

Elkészítése:

  1. A ribizlit botmixerrel összepürésítjük.
  2. Hozzáadjuk az apóra vágott mentaleveleket, a tejet, a cukrot és a citromlevét.
  3. Jégkrém formákba öntjük és egy 1 órára a fagyasztóban tesszük

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr3518091680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása