SütiSári

Semmi más csak sütés

Ribizli szörp

vvv.jpg

 

Hozzávalók:

  • 1 kg ribizli
  • 1,5 kg kristálycukor
  • 2 kk. citromsav

Elkészítése:

  1. A ribizlit leturmixoljuk vagy át megyünk rajta botmixerrel.
  2. Leszűrjük a gyümölcsöt a magvaktól.
  3. A gyümölcsöt 70°C-ig melegítjük és utána hozzáadjuk a cukrot és citromsavat.
  4. Pár percig még forraljuk és végül steril üvegekbe töltjük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8518091850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása