SütiSári

Semmi más csak sütés

Nyalóka

yyy_1.jpg

 

 

Hozzávalók:

  • 50 g izomalt
  • pár csepp ételfesték

Elkészítése:

  1. Nagyon fontos csak gumikesztyűvel dolgozzunk az izomalttal!!!
  2. Az izomalt 190°C-ig melegítjük, de ha nincs hőmérőnk, akkor megvárjuk, még elolvad az izomalt.
  3. Hozzáadjuk a piros ételfestéket és kanalanként adagoljuk az izomaltot. Gyorsan megköt az izomalt és a kör alakú nyalóka közepébe egy hurkapálcikát helyezünk.
  4. Megvárjuk, még megköt az izomalt.
  5. Ha nagyon párás a helyiség, akkor ne dolgozzunk az izomalttal, mert mattá válik a felszíne és ragadni is fog.
  6. Hűtőbe egy dobozba lefedve simán eláll a nyalóka.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr5918091834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása