Hozzávalók:
- 3 ek. mogyoró vaj
- 62,5 g vaj
- 62, 5 g cukor
- 1 db tojás
- 62,5 g zabliszt
- 75 g liszt
- 41 g étcsoki
- 31 g fehércsoki
- fahéj
- 0,5 tk. sütőpor
- 2 kk. vanília aroma
Elkészítése
- A csokoládékat felvágjuk apró kockákra.
- Egy tálban összekeverjük a liszteket, a sütőport és fahéjat,
- A vajat, a mogyoró vajat keverjük habosra a cukorral. Hozzáadjuk a vanília aromát és száraz alapanyagokat.
- Pici golyókat formáljuk, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük őket. Díszítéshez használhatunk süti pecsétet.
- Előmelegített sütőben 180°C-on 10 alatt készre sütjük.
- Ha kihűlt fehér csokival díszítjük a kekszek tetejét.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr7918091606
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.