SütiSári

Semmi más csak sütés

Mogyoróvajas keksz

oooooooo.jpg

 

 

Hozzávalók:

  • 3 ek. mogyoró vaj
  • 62,5 g vaj
  • 62, 5 g cukor
  • 1 db tojás
  • 62,5 g zabliszt
  • 75 g liszt
  • 41 g étcsoki
  • 31 g fehércsoki
  • fahéj
  • 0,5 tk. sütőpor
  • 2 kk. vanília aroma

Elkészítése

  1. A csokoládékat felvágjuk apró kockákra.
  2. Egy tálban összekeverjük a liszteket, a sütőport és fahéjat,
  3. A vajat, a mogyoró vajat keverjük habosra a cukorral. Hozzáadjuk a vanília aromát és száraz alapanyagokat.
  4. Pici golyókat formáljuk, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük őket. Díszítéshez használhatunk süti pecsétet.
  5. Előmelegített sütőben 180°C-on 10 alatt készre sütjük.
  6. Ha kihűlt fehér csokival díszítjük a kekszek tetejét.

     

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr7918091606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása