SütiSári

Semmi más csak sütés

Milánói makaróni

 

Hozzávalók:

  • vaj
  • olaj
  • 4 db gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • bors
  • 250 g darált marhahús
  • 250 g darált sertéshús
  • 1 lapos tk. oregánó
  • 1 lapos tk. kakukkfű
  • 1 lapos tk. rozmaring
  • 1 lapos tk, bazsalikom
  • 3 db babérlevél
  • 500 ml paradicsomlé
  • 2 ek. kristálycukor
  • 1 ek. citromlé
  • 1 ek. mustár
  • makaróni tészta
  • sajt

Elkészítése:

  1. A gombákat aprító gépben ledaráljuk és egy kis vajon és olajon lepirítjuk.
  2. A gombákat kiszedjük egy tálban.
  3. A hagymát apróra vágjuk és ugyanabban az edényben megdinszteljük, mint a gombát. Hozzáadjuk a sót.
  4. A két fajta húst összekeverjük és hozzáadjuk a hagymához. A húshoz hozzá keverjük a fűszereket.
  5. Fedő alatt 20-30 perc alatt puhára főzzük a húst. Hozzáadjuk a paradicsomlevet, a cukrot, a mustárt és a citromlevet.15 percig még főzzük, hogy az ízek összeérjenek.
  6. Kifőzzük a tésztát és reszelt sajtot reszelünk a hús tetejére.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2718092196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása