Hozzávalók:
- 5 dl tej
- 3 dl víz
- 1 csipet só
- 180 g kukoricadara
- 3 db tojás
- 200 g kristálycukor
- 50 g vaj
- 250 g ricotta
- 3 ek citromlé
Elkészítése:
- A tejet, a vizet, a sót, a citromlevet és a kukoricadarát felfőzzük, amíg puding sűrűségű nem lesz. Amíg meleg hozzáadjuk a vajat.
- A tojásokat a cukorral habosra keverjük egy tálban.
- Apránként hozzáadjuk a ricottát.
- Végül a kukoricadarás krémet is hozzákeverjük.
- Egy 21 cm-es szilikonos tortaformába öntjük a tésztát és egy kenőkéssel elkenjük a masszát.
- Előmelegített sütőben 160°C-os sütőben 1 óra 15 percig sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2718091620
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.