SütiSári

Semmi más csak sütés

Migliaccio

mmmm_2.jpg

 

 

Hozzávalók:

  • 5 dl tej
  • 3 dl víz
  • 1 csipet só
  • 180 g kukoricadara
  • 3 db tojás
  • 200 g kristálycukor
  • 50 g vaj
  • 250 g ricotta
  • 3 ek citromlé

Elkészítése:

  1. A tejet, a vizet, a sót, a citromlevet és a kukoricadarát felfőzzük, amíg puding sűrűségű nem lesz. Amíg meleg hozzáadjuk a vajat.
  2. A tojásokat a cukorral habosra keverjük egy tálban.
  3. Apránként hozzáadjuk a ricottát.
  4. Végül a kukoricadarás krémet is hozzákeverjük.
  5. Egy 21 cm-es szilikonos tortaformába öntjük a tésztát és egy kenőkéssel elkenjük a masszát.
  6. Előmelegített sütőben 160°C-os sütőben 1 óra 15 percig sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2718091620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása