SütiSári

Semmi más csak sütés

Kávé variációk

Vanília szirup

Hozzávalók:

  • 245 g víz
  • 200 g kristálycukor
  • 2 tk. vanília aroma

A cukrot és vizet összekeverjük egy gyorsforralóban felforrjuk. Ha kihűlt hozzáadjuk a vanília aromát. A szirupot lezárható steril üvegbe töltjük.

Csokis szirup

Hozzávalók:

  • 245 g víz
  • 200 g kakaópor
  • 200 g kristálycukor
  • 1 kk. vanília aroma

A cukrot, a kakaóport és a vizet összekeverjük egy gyorsforralóban és felforrjuk. Ha kihűlt hozzáadjuk a vanília aromát. A szirupot lezárható steril üvegbe töltjük.

 

Vanília latte

Hozzávalók:

  • 2 kk. vanília szirup
  • 1 adag kávé
  • 2 dl tej

A szirupot és a kávét összekeverjük a bögrébe. A tejet kihabosítjuk és kávéra öntjük. Ha akarjuk, akkor tejszínhabot is tehetünk a tetejére.

Latte mocha

Hozzávalók:

  • 2 ek. csokis szirup
  • 1 adag kávé
  • 2 dl tej

A szirupot és a kávét összekeverjük a bögrébe. A tejet kihabosítjuk és kávéra öntjük.  Tejszínhabot helyezzünk a kávé tetejére. A tejszínbab tetejére csokit reszelünk.

Dalgona latte

Hozzávalók:

  • 1 adag kávé
  • 2 dl tej
  • dalgona cukor

A kávét összekeverjük a kihabosított tejet a bögrébe. A kávéba összetört dalgona cukrot helyezünk.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2918092242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása