SütiSári

Semmi más csak sütés

Grissini

dsc_0851_fotor.jpg

Hozzávalók:

  • 250 g liszt
  • 10 g búzadara
  • 55 g darált tökmag
  • 4 g só
  • toszkán fűszerkeverék
  • oregánó
  • 140 g víz
  • 7 g élesztő
  • 4 g kristálycukor
  • 3 g olívaolaj

Elkészítése:

  1. A langyos vízben összekeverjük élesztőt és a cukrot.
  2. A lisztet, a búzadarát, a darált tökmagot, a fűszereket és a sót szárazon összekeverjük.
  3. Hozzáadjuk vizes keveréket és olívaolajat majd tésztát gyúrunk belőle.
  4. Meleg helyen 30 percig pihentetjük a tésztát.
  5. A tésztából rudakat sodrunk és lekentjük vízzel.
  6. Megszórjuk a tetejét darált tökmaggal.
  7. Előmelegített sütőben 200°C-os sütőben 8 percig sütjük.
  8. Majd 180°C-os sütőben 4 percig arany barnára sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6918092088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása