SütiSári

Semmi más csak sütés

Forralt bor

 

 

Hozzávalók:

  • 500 g vörösbor
  • 4 szegfűszeg
  • 2 db fahéjrúd
  • fél citrom leve
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 5 ek. kristálycukor

Elkészítése:

A bort, a fűszereket, a citrom levét és héját és a cukrot összekeverjük egy gyors forralóban.

Tűzhelyen felforraljuk pár percig és már kész is a forralt bor.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr218092264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása