SütiSári

Semmi más csak sütés

Fekete ribizlis semifredo

ccc_1.jpg

Hozzávalók:

  • 3 db tojás
  • 2 ek. vanília aroma
  • 150 g cukor
  • 400 g habtejszín
  • 200 g fekete ribizli
  • 3 szál menta

Elkészítése:

  1. A tojásokat a cukorral elkeverjük és vízgőz felett addig keverjük ki nem fehéredig.
  2. Kihűlésig habbá verjük a tojásos keveréket és hozzáadjuk a vanília aromát.
  3. A tejszínt habbá verjük és hozzákeverjük a tojásos keveréket.
  4. A fekete ribizlit a mentával felfőzzük és kihűtjük.
  5. A formát kibéleljük folpackkal.
  6. Az alapot a formába öntjük és pár kanál fekete ribizlit adunk hozzá.
  7. A következő réteget és így rétegezzük.
  8. Végül letakarjuk egy fóliával és a fagyasztóba tesszük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1018091804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása