Hozzávalók:
- 166 g eper
- 280 g liszt
- 150 g kristálycukor
- 10 g sütőpor
- 1 csipet só
- 80 g vaj
- 1 db tojás
- 100 g tej
- 20 g citromlé
- 2 kk. vanília aroma
Elkészítése:
- A tejet és a citromlevet egy tálban összekeverjük és hagyjuk, 15 percig pihenni.
- Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport, a kristálycukrot és a sót.
- A lisztes keverékben elmorzsoljuk a vajat. Hozzáadjuk a tejes keverékhez a tojást és a vanília aromát.
- Végül hozzáadjuk a lisztes keverékhez a tejes keveréket és az apróra vágott epreket, majd tésztát gyúrunk belőlük.
- Golyókat formáljuk, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük őket
- Előmelegített sütőben 200°C fokon 20-30 percig sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9118091654
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.