SütiSári

Semmi más csak sütés

Császármorzsa

 

Hozzávalók:

  • 120 g liszt
  • 4 db tojás
  • 1 ek. cukor
  • 120 g tej
  • 30 g vaj
  • 1 csipet só
  • 2 kk. vanília aroma

Elkészítése:

  1. A tojássárgáját a tejjel egy habverővel összekeverjük egy tálban.
  2. Hozzáadjuk a vanília aromát, a lisztet és a sót.
  3. A fehérjét habbá verjük a sóval.
  4. Hozzákeverjük a tojássárgájás keverékhez a fehérjét.
  5. A vajat 3 részre osztjuk, mert 3 részletben sütjük meg.
  6. A vajat felolvasztunk a serpenyőben és beleöntjük a tészta 1/3 részét. Az alját aranybarnára sütjük, majd megfordítjuk.
  7. Ha megsült, villával vagy fakanállal apróbb darabokra tépkedjük
  8. Jöhet a következő adag sütése , majd az utolsó harmadik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8218092174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása