SütiSári

Semmi más csak sütés

Biscotti

lll_3.jpg

 

Hozzávalók:

  • 75 g cukor
  • 63 g olaj
  • 1 db tojás
  • 60 g darált mandula
  • 40 g fekete ribizli
  • 133 g liszt
  • 5 g sütőpor
  • 1 csipet só
  • 1 kk. fahéj

Nutellás öntet:

  • 80 g tej
  • 3 ek. nutella

Elkészítése:

  1. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport, a sót, a fahéjat, az olajt, a tojást, a darált mandulát, a cukrot és fekete ribizlit
  2. Tésztát gyúrunk belőle.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe megformázzuk a tésztát.
  4. Előmelegített sütőben 160°C fokon 35 percig sütjük.
  5. Kivesszük, és megvárjuk, míg kihűl, és egyenlő darabokra vágjuk fel.
  6. Visszatesszük a sütőben és 20 perc alatt készre sütjük. Arany barnára sütjük.
  7. A tejet megmelegítjük és hozzákeverjük a nutellát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4118091830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása