Hozzávalók:
- 200 g étcsokoládé
- 2 evőkanál vaníliás cukor
- 2 dl tejszín
Díszítéshez: Kakaópor, mogyoró és kókuszreszelék
A tejszínt felforraljuk és az étcsokoládéra öntjük. Gyors mozdulatokkal elkeverjük benne a csokoládét és cukrot. Megvárjuk amíg kihűl és a fagyasztóba tesszük néhány órára. Golyókat formázunk belőle és megforgatjuk a kakaóporban, vagy a mogyoróban, vagy a kókuszreszelékben. Hűtőbe tesszük, és ott tároljuk a trüffel golyókat.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9418090924
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.