SütiSári

Semmi más csak sütés

Gesztenye kocka

eeee.jpg

 

Hozzávalók:

  • 250 g gesztenyemassza
  • 90 étcsoki
  • 1 dl olaj
  • 100 g porcukor
  • 25 g kakaópor
  • 3 kk. vanília aroma
  • 1 csipet só
  • 100 g liszt
  • 2 db tojás
  • 30 g feketeribizli
  • 1 tk. sütőpor

Elkészítése:

  1. A gesztenyemasszát, az olajat, a tojásokat, a vanília aromát és porcukrot összekeverjük.
  2. Szárazon összekeverjük a lisztet, a sütőport és a sót.
  3. A csokit apró darabokra vágjuk
  4. A gesztenyés keverékhez hozzákeverjük a száraz keveréket.
  5. Hozzáadjuk a csokit is.
  6. 23x23 cm formába tesszük és kenőkéssel elsimítjuk.
  7. Tetejét feketeribizlivel kipakoljuk.
  8. Előmelegített 180°C-os sütőben 25 percig sütjük (alsó-felső sütőben).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8918091228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása