Hozzávalók:
- 250 g gesztenyemassza
- 90 étcsoki
- 1 dl olaj
- 100 g porcukor
- 25 g kakaópor
- 3 kk. vanília aroma
- 1 csipet só
- 100 g liszt
- 2 db tojás
- 30 g feketeribizli
- 1 tk. sütőpor
Elkészítése:
- A gesztenyemasszát, az olajat, a tojásokat, a vanília aromát és porcukrot összekeverjük.
- Szárazon összekeverjük a lisztet, a sütőport és a sót.
- A csokit apró darabokra vágjuk
- A gesztenyés keverékhez hozzákeverjük a száraz keveréket.
- Hozzáadjuk a csokit is.
- 23x23 cm formába tesszük és kenőkéssel elsimítjuk.
- Tetejét feketeribizlivel kipakoljuk.
- Előmelegített 180°C-os sütőben 25 percig sütjük (alsó-felső sütőben).
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8918091228
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.