SütiSári

Semmi más csak sütés

Mitől lesz egy fánk izgi? Ha van benne sok ribizli

dsc_6444_1.jpg

dsc_6446_1.jpg

dsc_6449_1.jpg

 

 

Hozzávalók:

  • 143 g zabliszt
  • 3 ek. méz
  • 1 csipet só
  • 125 g tej
  • 1 kk. fahéj
  • 1 ek. keményítő
  • 1 tk. vanília kivonat
  • 1 tk. sütőpor

 

 

 Elkészítése:

  1. A fánk sütőt kivajazzuk és kilisztezzük.
  2. Egy tálban a lisztet, a keményítőt, a sütőport, a fahéjat és sót összekeverjük.
  3. A mézet, a tejet és a maradék hozzávalókat is hozzákeverjük a száraz anyagokhoz.
  4. A fánk sütőt megtöltjük a tésztával és előmelegített sütőben 180°C-on 15 percig sütjük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6618221035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása