Hozzávalók:
- 143 g zabliszt
- 3 ek. méz
- 1 csipet só
- 125 g tej
- 1 kk. fahéj
- 1 ek. keményítő
- 1 tk. vanília kivonat
- 1 tk. sütőpor
Elkészítése:
- A fánk sütőt kivajazzuk és kilisztezzük.
- Egy tálban a lisztet, a keményítőt, a sütőport, a fahéjat és sót összekeverjük.
- A mézet, a tejet és a maradék hozzávalókat is hozzákeverjük a száraz anyagokhoz.
- A fánk sütőt megtöltjük a tésztával és előmelegített sütőben 180°C-on 15 percig sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8418221035
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.