SütiSári

Semmi más csak sütés

Nyár vége lett igazán forró, a szeder fagyi meg hőség oltó

dsc_8114_1.jpg

dsc_8117_1.jpg

dsc_8120_1.jpg

dsc_8121_1.jpg

 

 

Hozzávalók:

  • 150 g porcukor
  • 400 g barackos joghurt
  • 684 g szeder
  • ízlés szerinti menta

Elkészítése:

  1. Szedret botmixer összetörjük és leszűrjük.
  2. A hozzávalókat összekeverjük egy tálban.
  3. Hűtőbe tesszük a keveréket min 6 órára.
  4. Fagyi gépbe öntjük a krémet, a géppel kikeverjük, majd kiszedjük egy tálba.
  5. Pár percre a fagyasztóban tesszük, hogy szép gombóc formákat kapjunk.
  6. Keveréket jégkrém formába is önthetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2018203473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása