SütiSári

Semmi más csak sütés

Süti Sári most ezt próbálta, kekszét sütőtökkel csinálta

dsc_3587_2.jpg

 

 

Hozzávalók:

  • 286 g liszt
  • 75 g kristálycukor
  • 75 g barnacukor
  • 2 g szódabikarbóna
  • 1 csipet só
  • 2 kk. fahéj
  • 1 kk. szerecsendió
  • 85 g vaj
  • 190 g sütőtök püré
  • 1 db tojás
  • 90 g étcsoki

 

Elkészítése:

  1. A száraz összetevőket és a fűszereket egy tálban összekeverjük.
  2. A vajat a kétféle cukorral elkeverjük hozzáadjuk a tojást és a sütőtök pürét.
  3. Szitálva adjuk a száraz anyagokat a masszához. Végül hozzáadjuk a tésztához a darabokra vágott csokit.
  4. Két kanál segítségével gombócokat formálunk és a sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
  5. Előmelegített 180°C-os (alsó- felső) sütőben 15 perc alatt készre sütjük, amíg aranybarna nem lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6218093312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása