SütiSári

Semmi más csak sütés

Lehet nyalni vagy kanalazni, Nem fog egy csepp sem maradni

 

 

Hozzávalók:

  • 2 ek. méz
  • 2 ek. citromlé
  • 200 g görög joghurt
  • 3 ek. ribizli szörp
  • 20 g citromfű

Elkészítése:

  1. A hozzávalókat összekeverjük egy tálban és hozzá adjuk az apróra vágott citromfüvet.
  2. Hűtőbe tesszük a keveréket min 6 órára.
  3. Fagyi gépbe öntjük a krémet, a géppel kikeverjük, majd kiszedjük egy tálba.
  4. Pár percre a fagyasztóban tesszük,hogy szép gombóc formákat kapjunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4118093132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása