SütiSári

Semmi más csak sütés

Ribizli lekvár

mmm_7.jpg

 

Hozzávalók:

  • 1250 g ribizli
  • 350 g kristálycukor
  • 1 csomag Dzsemfix 3:1

Elkészítése:

  1. A ribizlit leturmixoljuk vagy át megyünk rajta botmixerrel.
  2. Leszűrjük a gyümölcsöt a magvaktól.
  3. A leszűrt levet 70°C-ig melegítjük.
  4. Elkeverjük a cukrot és a dzsemfixet egy kis tálban.
  5. Hozzáadjuk a gyümölcshöz a cukros keveréket és 80°C-ig melegítjük.
  6. Pár percig még forraljuk és végül steril üvegekbe töltjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr418091864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása