SütiSári

Semmi más csak sütés

Csicseriborsó leves

Hozzávalók:

  • 1 db vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 tk. füstölt őrölt fűszerpaprika
  • 1 tk. őrölt kömény
  • 1,7 l víz
  • 250 g előáztatott csicseriborsó
  • 1 db marhahúsleves kocka

Elkészítése:

  1. A hagymákat egy kevés olajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót és fűszereket.
  2. Hozzáadjuk a vizet, a csicseriborsót, a marhahúsleves kockát. A csicseriborsót puhára főzzük.
  3. Botmixerrel krémesre pürésítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8518092090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása