SütiSári

Semmi más csak sütés

A forró csoki változatok a hideg téli napokra

Hozzávalók a fahéjas forró csokihoz

  • 30 g étcsoki
  • 250 g tej
  • 1 kk. fahéj
  • 1 kk. vanília aroma

 

Elkészítése:

A tejet felforraljuk, és ráöntjük a csokira, elkeverjük. Hozzáadjuk a fahéjat és az aromát. Végül ízlés szerint tehetünk rá tejszínhabot.

Hozzávalók a fehér forró csokihoz:

  • 50 g fehércsoki
  • 50 g tejszín
  • 3 csipet szerecsendió
  • 250 g tej

Elkészítése:

A tejet felforraljuk.   A csokit és a tejszínt mikróban felmelegítjük. Hozzáadjuk a szerecsendiót és a tejet. Végül ízlés szerint tehetünk rá tejszínhabot.

 

Hozzávalók a mézeskalács ízű forró csokihoz:

  • 50 g tejszín
  • 40 g étcsoki
  • 1 kk. mézeskalács fűszerkeverék
  • 250 g tej

 

Elkészítése:

A tejet felforraljuk.   A csokit és a tejszínt mikróban felmelegítjük. Hozzáadjuk a fűszert és a tejet. Végül ízlés szerint tehetünk rá tejszínhabot.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6318092282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása