Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 100 g málna
- 3 evőkanál gránátalma+ díszítéshez
- 3 evőkanál kristálycukor
- 2 dl habtejszín
- 1 csomag habfixáló
Elkészítése:
- A tésztát enyhén lisztezett nyújtó deszkán kinyújtjuk, és a lisztet lesöpörjük róla.
- Két darab szív alakú formával kiszaggatjuk a videóban látható módon.
- Sütőpapírral bélel, sütőlemezre tesszük, és a tésztát megszúrjuk villával és sütőpapírral lefedjük, ráhelyezünk egy tepsit.
- Előmelegített 160°C-os sütőben először 10 percig sütjük.
- Utána megszórjuk porcukorral és kb. 2 percig sütjük, míg a cukor nem karamellizálódik.
- A málnát és gránátalmát felfőzzük a cukorral és hagyjuk kihűlni.
- A tejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a habfixálót.
- A tejszínt két részre osztjuk, és egyik feléhez hozzáadunk pár evőkanállal a málnás keverékből.
- Habzsákba töltjük és videóban látható módon építjük fel a süteményt.
- Díszítésként használhatunk gránátalmát.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr3518091012
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.