SütiSári

Semmi más csak sütés

Kandírozott rózsa

dsc_7164.jpg

Hozzávalók:

  • 10 dkg rózsa
  • 7 evőkanál kristálycukor
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítése:

  1. A rózsát alaposan megmossuk és lecsöpögtetjük egy papírtörlő kendőn.
  2. Enyhén felverjük a tojásfehérjét (nem túl kemény habbá)
  3. Egy csipesz segítségével megfogjuk a szirmokat és vékonyan egy lapos fejű ecsettel lekentjük.
  4. Kristálycukorral megszórjuk a szirom mindkét oldalát
  5. Egy sütőpapíron hagyjuk megszáradni.

Száradási idő 24 óra. Egy jól zárható, dobozba tegyük el.

Tortát is díszíthetsz vele, a képen mutatom, milyen jól mutat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9918090956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása