Hozzávalók:
- 10 dkg rózsa
- 7 evőkanál kristálycukor
- 1 db tojásfehérje
Elkészítése:
- A rózsát alaposan megmossuk és lecsöpögtetjük egy papírtörlő kendőn.
- Enyhén felverjük a tojásfehérjét (nem túl kemény habbá)
- Egy csipesz segítségével megfogjuk a szirmokat és vékonyan egy lapos fejű ecsettel lekentjük.
- Kristálycukorral megszórjuk a szirom mindkét oldalát
- Egy sütőpapíron hagyjuk megszáradni.
Száradási idő 24 óra. Egy jól zárható, dobozba tegyük el.
Tortát is díszíthetsz vele, a képen mutatom, milyen jól mutat!
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9918090956
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.