SütiSári

Semmi más csak sütés

Szeder szörp

lll_4.jpg

 

Hozzávalók:

  • 1 kg szeder lé
  • 1,5 kg kristálycukor
  • 30 g citromsav

Elkészítése:

  1. A szedret leturmixoljuk vagy át megyünk rajta botmixerrel.
  2. Leszűrjük a gyümölcsöt a magvaktól.
  3. A gyümölcslét 80°C-ig melegítjük és utána hozzáadjuk a cukrot és a citromsavat.
  4. Pár percig még forraljuk és végül steril üvegekbe töltjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6218091924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása