SütiSári

Semmi más csak sütés

Nemcsak a csomagolás, de az íze is csodás

Hozzávalók:

 

  • 4 db citrom
  • 6 ek. citromlé
  • 100 g porcukor
  • 250 g túró
  • 1 csomag expressz zselatin
  • 250 g habtejszín

 

 

Elkészítése:

 

  1. A citromokat megmossuk, félbe vágjuk a citromokat és kiszedjük a belsejét.
  2. A citromok húsát szűrön keresztül leszűrjük.
  3. A tejszínhez hozzáadjuk a túrót, a cukrot, a citromlevet, a zselatin fixet és összekeverjük.
  4. A félbe vágott citromokba adagoljuk a krémet.
  5. Hűtőben tesszük min. 3 órára. 

dsc_1005_1.jpg

dsc_1013_1.jpg

dsc_1016_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2218412137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása