Hozzávalók:
- 1 db burgonya
- 1 ek. vaj
- 1 ek. olaj
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- 1 l víz
- 1 db marhahús leveskocka
- 1 tk. fehérbors
- 500 g póréhagyma
- 1 dl tejszín
- kakukkfű
Elkészítése:
- A hagymát egy kevés vajon és olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a sót.
- Hozzáadjuk a felkockázott krumplit, a póréhagymát és a fűszereket.
- Ráöntjük a vizet, beledobjuk a leveskockát.
- Puhára főzzük a zöldségeket.
- Botmixerrel krémesre pürésítjük.
- Végül hozzáadjuk a tejszínt.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1618172068
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.