SütiSári

Semmi más csak sütés

Kell egy-két csipet só, mert grillezni jó

dsc_7198_3.jpg

 

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • 1 tk fokhagymapor
  • 3 ek. olívaolaj
  • 1 kk. Thailand Bangkok curry fűszerkeverék
  • 1 ek. ecet
  • 150 g mustár

Elkészítés:

  1. Tegyünk a hús kivételével mindent egy tálba, alaposan keverjük őket össze.
  2. A húst szeletekre vágjuk fel.
  3. Tegyük a pácba, úgy, hogy az összes hússzeletet bevonja a pác.
  4. Majd tegyük be a hűtőbe minimum egy éjszakára.
  5. Ha letelt az idő, vegyük ki a húst a pácból, majd hagyjuk pihenni a pulton, míg szobahőmérsékletű nem lesz.
  6. Ha már szobahőmérsékletű, akkor dobjuk rá a forró grillsütőbe vagy grillre, majd a grillsütő hőfokától függően 7-8 perc alatt süssük készre.
  7. Táljuk sült krumplival vagy grill zöldségekkel.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr618166630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása