Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1 tk fokhagymapor
- 3 ek. olívaolaj
- 1 kk. Thailand Bangkok curry fűszerkeverék
- 1 ek. ecet
- 150 g mustár
Elkészítés:
- Tegyünk a hús kivételével mindent egy tálba, alaposan keverjük őket össze.
- A húst szeletekre vágjuk fel.
- Tegyük a pácba, úgy, hogy az összes hússzeletet bevonja a pác.
- Majd tegyük be a hűtőbe minimum egy éjszakára.
- Ha letelt az idő, vegyük ki a húst a pácból, majd hagyjuk pihenni a pulton, míg szobahőmérsékletű nem lesz.
- Ha már szobahőmérsékletű, akkor dobjuk rá a forró grillsütőbe vagy grillre, majd a grillsütő hőfokától függően 7-8 perc alatt süssük készre.
- Táljuk sült krumplival vagy grill zöldségekkel.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8818166630
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.