Hozzávalók:
- 400 g málna
- 2 ek. citromlé
- 3 db tojás
- 150 g kristálycukor
- 100 g vaj
Elkészítése:
- Málnát összefőzzük a citromlével.
- Majd egy szűrőn keresztül átszűrjük a málnát.
- A tojásokat a kristálycukorral habbá verjük.
- Óvatosan hozzákeverjük a habbá vert tojásokhoz a málnát.
- Vízgőz felett felfőzzük a málnás keveréket és végül hozzáadjuk a vajat, puding sűrűségükre főzzük.
Bármilyen süteményekhez fel lehet használni ezt a krémet, mint például képviselő fánknál vagy ekler esetén
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr418091136
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.