SütiSári

Semmi más csak sütés

Málnakrém

fank.jpg

 

 

Hozzávalók:

  • 400 g málna
  • 2 ek. citromlé
  • 3 db tojás
  • 150 g kristálycukor
  • 100 g vaj

Elkészítése:

  1. Málnát összefőzzük a citromlével.
  2. Majd egy szűrőn keresztül átszűrjük a málnát.
  3. A tojásokat a kristálycukorral habbá verjük.
  4. Óvatosan hozzákeverjük a habbá vert tojásokhoz a málnát.
  5. Vízgőz felett felfőzzük a málnás keveréket és végül hozzáadjuk a vajat, puding sűrűségükre főzzük.

Bármilyen süteményekhez fel lehet használni ezt a krémet, mint például képviselő fánknál vagy ekler esetén

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr418091136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása