Hozzávalók:
- 600 g finomliszt
- 3,5 dl víz
- 1,5 tk. só
- 1 tk. kristálycukor
- 9 g instant élesztő
- 3 ek. olíva olaj
Elkészítése:
- A lisztet, a sót és a cukrot összekeverjük a dagasztó edényben.
- Hozzáadjuk a vizet, az élesztőt és az olíva olajat a száraz alapanyagokhoz.
- Dagasztó gépben kidagasztjuk a tésztát.
- Meleg helyen 1 óráig kelesztjük a tésztát.
- A tésztából rudakat sodrunk .
- A bagett sütőformába helyezzük bagetteket.
- Meleg helyen lefedve a bagetteket 30 percig kelesztjük.
- Előmelegített sütőben 200°C-os sütőben 20 percig sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6018778550
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.