SütiSári

Semmi más csak sütés

Terjeng a friss bagett illata, ez lesz a péksüti varázslata

dsc_2649_1.jpg

dsc_2654_1.jpg

 

Hozzávalók:

  • 600 g finomliszt
  • 3,5 dl víz
  • 1,5 tk. só
  • 1 tk. kristálycukor
  • 9 g instant élesztő
  • 3 ek. olíva olaj

 

Elkészítése:

  1. A lisztet, a sót és a cukrot összekeverjük a dagasztó edényben.
  2. Hozzáadjuk a vizet, az élesztőt  és az olíva olajat a száraz alapanyagokhoz.
  3. Dagasztó gépben kidagasztjuk a tésztát.
  4. Meleg helyen 1 óráig kelesztjük a tésztát.
  5. A tésztából rudakat sodrunk .
  6. A bagett sütőformába helyezzük bagetteket.
  7. Meleg helyen lefedve a bagetteket 30 percig kelesztjük.
  8. Előmelegített sütőben 200°C-os sütőben 20 percig sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6018778550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása