Hozzávalók:
- 4 db citrom
- 6 ek. citromlé
- 100 g porcukor
- 250 g mascarpone
- 1 csomag expressz zselatin
- 250 g habtejszín
Elkészítése:
- A citromokat megmossuk, félbe vágjuk a citromokat és kiszedjük a belsejét.
- A citromok húsát szűrön keresztül leszűrjük.
- A tejszínhez hozzáadjuk a mascarponét, a cukrot, a citromlevet, a zselatin fixet és összekeverjük.
- A félbe vágott citromokba adagoljuk a krémet.
- Hűtőben tesszük min. 3 órára.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9718179215
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.