SütiSári

Semmi más csak sütés

Nem kell cifrázni, ami egyszerű, ez hőségben hűsítő és nagyszerű

dsc_7630_1.jpg

dsc_7639_1.jpg

dsc_7668_1.jpg

 

Hozzávalók:

  • 4 db citrom
  • 6 ek. citromlé
  • 100 g porcukor
  • 250 g mascarpone
  • 1 csomag expressz zselatin
  • 250 g habtejszín

 

Elkészítése:

  1. A citromokat megmossuk, félbe vágjuk a citromokat és kiszedjük a belsejét.
  2. A citromok húsát szűrön keresztül leszűrjük.
  3. A tejszínhez hozzáadjuk a mascarponét, a cukrot, a citromlevet, a zselatin fixet és összekeverjük.
  4. A félbe vágott citromokba adagoljuk a krémet.
  5. Hűtőben tesszük min. 3 órára.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9718179215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth M. Ágnes 2023.07.26. 06:43:23

Hú, ezt simán krémtúróval is el tudom képzelni !

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása