SütiSári

Semmi más csak sütés

Karácsonyi brownie 2

dsc_5700.jpg

 

Hozzávalók:

  • 3 db tojás
  • 70 g barna cukor
  • 30 g vaníliás cukor
  • 165 g vaj
  • 120 g liszt
  • 24 g kakaópor
  • ½ kk. sütőpor
  • 1 csipet só
  • 200 g étcsoki
  • 1 db narancs
  • 21 g háztartási keksz
  • 6 db szaloncukor
  • 1 db narancs reszelt héja

 

Elkészítése:

  1. A lisztet, a kakaóport, a sütőport és sót egy tálban összekeverjük.
  2. A vajat és a csokit mikróban felolvasztjuk.
  3. A tojásokat a cukrokkal habbá verjük egy tálban.
  4. Utána apránként hozzáadjuk száraz és csokis keveréket.
  5. Végül a felkockázott narancsot és a narancs reszelt héját a tésztához adjuk. Hozzá adjuk darabok tördelt kekszet és szaloncukrot.
  6. 23x23 cm formába tesszük a tésztát és kenőkéssel elsimítjuk a tetejét.
  7. Előmelegített 175°C-os sütőben 28 percig sütjük (alsó-felső sütőben).
  8. A sütőtől függ, meddig kell sütni, ezért tűpróbával ellenőrizzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr7018091294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása