SütiSári

Semmi más csak sütés

Josta banánkenyér

 

Hozzávalók:

  • 80 g kristálycukor
  • 2 db banán
  • 62, 5 g olvasztott vaj
  • 215 g jósta
  • 1 db tojás
  • 125 g liszt
  • 2 kk. sütőpor
  • 1 csipet só
  • 1 kk. mézeskalács fűszerkeverék

 

Elkészítése:

 

  1. A lisztet, a sót, a sütőport és a mézeskalács fűszerkeveréket  egy tálban összekeverjük.
  2. A cukrot, a tojást és az olvasztott vajat összekeverjük egy másik tálban.
  3. Hozzáadjuk a lisztes keveréket, a banánt és jostát.
  4. Egy 12x21 cm szilikonos formába töltjük a tésztát és elsimítjuk.
  5. Előmelegített 180°C-os sütőben (alsó-felső sütésen) 30 -35 perc alatt készre sütjük.
  6. Tűpróbával ellenőrizzük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1218091300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása